UDDANNELSESLÆGER

Mohammad Shezad Mahmood

Kaldes Shezad  - blev færdiguddannet fra KBH Universitet i 2019. Efterfølgende har han færdiggjort sin Kliniske Basisuddannelse med 6 mdr. på Akutafdelingen i Køge og 6 mdr. i en anden praksis her på Sjælland. Han er hos os i 6 mdr. i det, der hedder en Introstilling. Den løber frem til 30/9. En introstilling er mhp. om man fremover ønsker at blive speciallæge i almen medicin.  Dette ønsker Shezad og han har faktisk fået sin hoveduddannelsesstilling (speciallægeuddannelse)  i Region Sjælland også, hvori der også ligger et forløb hos os. Han skal således være i lægehuset frem til 31/3-2021

Trine Hoffmann Kaas

 Trine Hoffmann Kaas er nyuddannet læge fra Københavns Universitet i 2019. Hun har netop afsluttet 6 måneders ansættelse i Akutmodtagelsen på Køge Sygehus, som led i sin Kliniske Basisuddannelse. Anden og sidste del af denne, skal hun have her hos os. Hun skal være i lægehuset frem til 30/9-2020. 

 

 

Cecilie Refsager

Cecilie er igang med sin speciallægeuddannelse i almen medicin. Hun har været ansat i ½ år i Greve lægehus i foråret 2017. Hun er aktuelt igang med de 2½ års obligatoriske ansættelser på forskellige hospitalsafdelinger, blandt andet medicinsk afdeling, kirurgisk afdeling, børneafdeling, gynækologisk afdeling, psykiatrisk afdeling og Køge akut modtagelse.

Cecilie er aktuelt tilbage i Greve lægehus en gang om måneden. 
Hun kommer tilbage til Greve lægehus i yderligere ½ års ansættelse til oktober 2020.