FASTE LÆGER

Mette Fiil

Medejer af klinikken siden 1/9-2014. Speciallæge i almen medicin i 2013. Er uddannet læge i 2004 fra Københavns universitet. Har i løbet af sin uddannelse arbejdet på blandt andet kirurgisk, medicinsk, gynækologisk, psykiatrisk og børneafdeling på henholdsvis Slagelse og Roskilde sygehus. Har tidligere arbejdet i almen praksis i Karise, Slagelse, Ishøj, Bagsværd og Benløse.
 

 

Anne-Stine Mørck Svanekiær

Medejer af klinikken siden 1/7-2018, hvor hun overtog læge Bent Christiansens klinik og sammenlagde den med Greve lægehus. Speciallæge i almen medicin 2017. Uddannet læge i 2010 fra Københavns universitet. Har i løbet af sin uddannelse arbejdet på medicinsk og kirurgisk afdeling på Køge Sygehus, på børneafdelingen og gynækologisk afdeling på Roskilde Sygehus, samt på psykiatrisk afdeling i Roskilde. Har tidligere arbejdet i almen praksis i Roskilde, Jyllinge, Solrød, Lille Skensved og Køge. 

 

Søren Hougaard Pedersen

Medejer af klinikken siden 1/1 2020. Uddannet læge ved Københavns Universitet i 2012. Speciallæge i almen medicin januar 2019. Har under speciallægeuddannelsen arbejdet med akut medicin, psykiatri, intern medicin, pædiatri og gynækologi. Har forinden speciallægeuddannelsen haft ansættelse i neurologien. Derudover praksiserfaring fra klinikker i Herning, Næstved, Ringsted og Norge.